Aromaterápiás testfáslizás

Az aromaterápiás testfáslizás a legtermészetesebb testkezelési módszer, hogy néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából. Lehetővé teszi a hízási és fogyási bőrproblémák, a nyúlási és terhességi csíkok kezelését. A cellulit leépítését és megelőzését. Alkalmas továbbá a laza, logó bőr feszessé tételére.

A Wiener testtekercselés során a hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring erős hypermizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső egyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

A Wiener aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok.

Áraink

Kontúrfáslizás: 12.000,- Ft

Kar fáslizás: 4.000,- Ft

30.000,- Ft